با سلام. در صورتی که هزینه پرداختی به عهده مشتری باشد به دو صورت می توان عمل کرد:
1- با تعریف هزینه کرایه در قسمت کارهای خدماتی و اضافه کردن دکمه آن به منو رستوران ، هنگام ثبت سفارش مشتری هزینه کرایه و پیک نیز همانند کالا در فاکتور ثبت می شود و از مشتری دریافت می گردد.
2- ابتدا در تنظیمات رستوران سربرگ "تنظیمات کیت رستوران" تیک گزینه "کرایه حمل دریافتی از مشتری" را فعال کرده و سپس هنگام ثبت فاکتور و پس از زدن دکمه ثبت نهایی در پنجره امور مالی باز شده مبلغ کرایه حمل را وارد می کنیم که این مبلغ به جمع فاکتوراضافه شده و از مشتری دریافت می گردد. نکته اینکه در این حالت قبل از ثبت حتما باید گزینه بیرون بر تیک خورده باشد.
در هر دو حالت بالا در صورتیکه نسخه رستوران شما امکان مدیریت پیک را داشته باشد، می توانید با زدن گزینه پیک و انتخاب پیک، پورسانت مشخصی را جهت هر پیک تعیین کرده و در انتهای زمان کاری علاوه بر تسویه حساب مبالغ دریافتی پیک، پورسانت پیک را نیز به صورت خودکار در حساب وی منظور نمایید.