- تعریف انواع کالاها و مواد غذایی
- ایجاد گروهبندیهای برای مواد اولیه
- تعریف انواع طرف حساب اعم از مشتریان، کارکنان، خریداران، فروشندگان، واسطهها، پیک و .. با امکان اختصاص شماره اشتراک
- ورود اطلاعات میزها
- تعریف انواع کاربران به عنوان صندوقدار رستوران و ایجاد سطح دسترسی متناسب با هر صندوقدار
- تنظیمات مربوط به ثبت اتوماتیک سفارش خرید کالاهای با حداقل موجودی
- تنظیمات مربوط به امکان صدور فاکتور، استفاده از شماره میز در فاکتور، امکان تغییر قیمت توسط کاربر و…
- اضافه کردن سر تیتر دلخواه
- تغییر تنظیمات در پرینت فاکتور به دلخواه کاربر
- انتخاب انواع نمونه فیش پرینت
- تنظیمات مربوط به طراحی منو رستوران و انتخاب نحوه نمایش منو در فاکتور
- اتصال به کالرآیدی (نمایشگر تلفن) برای نمایش شماره مشتریان رستوران
- آنالیز غذاها با استفاده از تعریف فرمول تولید و ثبت چند دستور تولید برای یک غذا
- محاسبه قیمت تمامشدهی هر پرس غذا
- صدور فاکتور مختص رستوران
- صدور فاکتور بیرونبر و تسویه با پیک
- ثبت موقت و نهایی فاکتورها
- تسویه موقت فاکتورهای بیرونبر
- تایید صندوق کاربران فروش توسط کاربران و یا مدیر
- نظارت و تایید فروش روزانه کاربران توسط مدیر
- صدور همزمان فیش برای مشتری، آشپزخانه، بوفه، کافیشاپ و مدیر رستوران
- اپلیکیشن اندرویدی سفارشگیری رستوران جهت ثبت سفارش بر سر میزها
- تهیه گزارش تیتر فاکتور
- گزارش جزییات فاکتورهای تاییدشده توسط صندوقدار و مدیر
- تهیه لیست از کالاهای کمتر از حداقل تعداد
- گزارش جمع فروش روزانه
- تهیه لیستی از کالاهای درجشده در فاکتور رستوران
- گزارش پیکها
- اتصال به مانیتورهای لمسی و کشوی پول
- اتصال به کیوسک سفارشگیری